Acasă » REGIONAL » Moldova » Pășcănenii solicită extinderi de rețele de gaze
thomplast

Pășcănenii solicită extinderi de rețele de gaze

Ca în fiecare zi de joi, la sediul administrației locale au loc audiențele săptămânale, unde autoritatea locală discută cu cetățenii și pe această cale, pentru rezolvarea problemelor.

Astăzi, 11 aprilie 2019, viceprimarul municipiului a discutat cu pășcănenii prezenți despre situația lor și ca de fiecare dată, există implicare și se găsesc soluții pentru solicitările făcute.

Cererile depuse au vizat solicitări privind ajutor social, taxa de salubritate, fond funciar dar și extindere rețea de gaz pe anumite străzi în suburbii.

Amintim că în această perioadă se află în dezbatere publică Proiectul Bugetului Local de venituri și cheltuieli și Programul obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare al Municipiului Pașcani pe anul 2019, unde puteți veni cu sugestii, propuneri sau opinii cu valoare de recomandare la sediul primăriei Municipiului Pașcani – Registratură, respectiv în format electronic pe adresa de e-mail: office@primariapascani.ro, până la data de 17.04.2019.

About Irina GHERASIM

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO | Discursul primarului Dumitru Pantazi pentru cetățeni, de zilele municipiului

În deschiderea oficială a celei de a XI-a ediții a Zilelor Municipiului Pașcani, primarul Dumitru ...