Acasă » REGIONAL » Harlau » Patru ore de controale ample în Hârlău

Patru ore de controale ample în Hârlău

În cursul zilei de ieri, în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.  

Au fost controlate 16 societăți comerciale și au fost verificate 21 de autovehicule și 8 atelaje hipo, fiind legitimate 54 de persoane.

 

Totodată, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 5.640 de lei, dintre care 9 conform Legii nr. 61/1991, 6 conform O.U.G. nr. 195/2002.

 A fost reținut un permis de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

  Un tânăr, de 30 de ani, din comuna Cotnari, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, deoarece în timp ce se afla pe raza orașului Hârlău, a adresat injurii și cuvinte jignitoare la adresa trecătorilor.

 Un bărbat, de 41 de ani, din județul Suceava, a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58, în comuna Cotnari, a efectuat o manevră neregulamentară de depășire a unui alt autoturism.

 

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...