Acasă » REGIONAL » Moldova » Patru ore de controale la Pașcani cu amenzi de peste 6000 lei
nomad

Patru ore de controale la Pașcani cu amenzi de peste 6000 lei

La data de 1 noiembrie a.c., în intervalul orar 08.00 – 11.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță publică, combaterea faptelor de comerț ilicit și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 5 unități comerciale, 40 de autovehicule și 11 atelaje hipo.  

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.545 de lei, dintre care 11 conform O.U.G. nr. 195/2002, 5 conform Legii nr. 12/1990 și una conform altui act normativ.

De asemenea, au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înamtriculare.

Spre exemplu, un bărbat, din municipiul Pașcani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 132/2017, deoarece a condus un autoturism, pe drumurile publice, având asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto expirată. Totodată, s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare a vehiculului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Un tânăr, de 29 de ani, din județul Vrancea, a fost sancţionat, cu amendă, în cuantum de 200 de lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a expus spre vânzare produse agroalimentare în alte locuri decât cele autorizate de primărie.

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Adolescent din Sirețel surprins la volanul unei mașini deși nu avea permis

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au oprit, pentru control, pe ...