Acasă » REGIONAL » Moldova » SURSE: RETROM Pașcani se transformă într-un complex comercial. KFC, Noriel și Jysc, interesați să-și deschidă puncte de vânzare?
thomplast

SURSE: RETROM Pașcani se transformă într-un complex comercial. KFC, Noriel și Jysc, interesați să-și deschidă puncte de vânzare?

Firme de renume ar urma să-și deschidă puncte comerciale  în municipiul Pașcani. Potrivit unor surse, terenul cu clădirile fostei societăți Retrom Pașcani urmează a fi transformat într-un complex comercial. Este vorba despre înființarea unei <Galerii Comerciale> unde mai multe firme pe lângă KFC, Noriel și Jysc își vor deschide magazine în zonă.

Reprezentanții Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei au precizat că lichidatorul LD Expert Grup IPURL de la Retrom are făcută o solicitare de informare către Primăria Pașcani. Solicitarea prevede realizarea unor spații comerciale cu etaj prin reamenajarea clădirilor vechi din incinta fostei fabrici. De asemenea, clădirea frontală ar urma a fi dărâmată pentru a fi realizată o parcare pentru clienți în timp ce halele din spate vor fi reamenajate. „Există o solicitare la Primăria Pașcani pentru amenajarea unor spații comerciale în fosta locație a fabricii Retrom. Din documentația depusă reise că ar fi vorba despre o Galerie Comercială. Clădirea din față ar urma a fi dărâmată și în locul ei va fi făcută o parcare pentru clienți iar halele din spate se doresc a fi reamenajate pentru spații comerciale. Suprafața pe care se va extinde este de aproximativ 2 hectare”, a declarat pentru Jurnalul Regional primarul Dumitru Pantazi.

De asemenea și Dedeman urmează să-și deschidă un punct de lucru la Pașcani în spațiul fostei societăți Integrata. Deși investiția trebuia să fie făcută de ceva vreme se pare că problema ar fi legată de un spațiu din apropiere ce aparține unei persoane private.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început ...