Acasă » REGIONAL » Iasi » Perchezitii la o ieseanca banuita de contrabanda. Politistii au gasit 500 de tigarete
pmp

Perchezitii la o ieseanca banuita de contrabanda. Politistii au gasit 500 de tigarete

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași, la domiciliul unei femei de 46 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă.

Astfel, în aceeași zi, femeia a fost depistată de polițiști având asupra sa, în vederea comercializării, 500 de țigarete provenite din contrabandă. Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.  

În urma percheziției  au fost găsite 3.260 de țigarete de provenineță din Republica Moldova, care au fost ridicate în vederea confiscării. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ulterior aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi și Judecătoriei Iaşi, instanță care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...