Acasă » EVENIMENT » Peste 100 de apeluri la 112 într-o singură zi, în județ
pmp

Peste 100 de apeluri la 112 într-o singură zi, în județ

În cursul zilei de ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 40 de infracţiuni.

Potrivit acestora, s-a acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

„Au fost organizate 2 acţiuni şi s-a intervenit la 112 de evenimente, dintre care 98 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 294 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 88.360 de lei și au fost constatate 43 de infracțiuni. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 27 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Se construiește o nouă autostradă extrem de așteptată în România: va uni 2 provincii istorice ale țării

Premierul Marcel Ciolacu a explicat că se vor aproba indicatorii tehnici pentru realizarea studiului de fezabilitate, în ...