Acasă » REGIONAL » Pascani » Peste 200 000 lei vor fi alocati de la bugetul local pentru activitatile culturale, sportive si educative organizate in luna noiembre si decembrie
pmp

Peste 200 000 lei vor fi alocati de la bugetul local pentru activitatile culturale, sportive si educative organizate in luna noiembre si decembrie

 

In perioada noiembrie – decembrie a.c., la Pascani vor avea loc o serie de activitati culturale, sportive si educative. In mare, este vorba despre Ziua Nationala a Romaniei, Ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati, Spectacol de Craciun, Festivalul colindelor de Craciun si Revelion. Pentru organizarea lor se va aloca de la bugetul local o suma de 217 690 lei. Din acesti bani se vor achizitiona pentru festivitatile mentionate mai sus echipamente, coroane de flori, buchete de flori, se vor da premii in bani, cadouri pentru copii, dulciuri etc.

 

„In aceasta perioada a anului propunem o linie de programe in cadrul careia desfasuram o serie de proiecte privind activitati multiculturale, educationale si sportive care sa poata acoperi nevoia comunitatii pe fiecare categorie de varsta. Proiectul contine activitati in parteneriat si in colaborare cu alte institutii si organizatii profesioniste, include o paleta larga de activitati culturale, sportive cu rol instructiv educativ, competitii si alte actiuni specifice, oferind fiecarei categorii de varsta posibilitatea sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut.

Continuam traditia locala cu organizarea de festivitati cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, premierea cuplurilor care implinesc 50 ani de casatorie, concert de colinde si cantece de Craciun, a festivalului de colinde, Revelion 2018, constituind un prilej si o modalitate, in acelasi timp, de a valorifica obiceiurile traditionale din comunitatea noastra”, precizeaza viceprimarul Gabriela Nedelcu in expunerea de motive al proiectului.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...