Acasă » REGIONAL » Pascani » Peste 5000 mp de teren are pregatita Primaria Pascani pentru tinerii care vor sa-si construiasca o casa
pmp

Peste 5000 mp de teren are pregatita Primaria Pascani pentru tinerii care vor sa-si construiasca o casa

 

Vesti bune pentru tinerii domiciliati in municipiul Pascani. Primaria are in evidente o suprafata de 5100 mp de teren curti constructii. Suprafetele sunt impartite in mai multe zone. 4.200 mp se afla in strada Morilor – Vatra Pascani, 600 mp in strada Pietris – Gastesti si 300 mp pe Dealul Spirii – Sodomeni.

 

Terenurile disponibile aflate in domeniul privat al unitatii administrativ teritoriale, intravilanul municipiului Pascani, vor fi acordate conform Legii 15/2003. Este vorba despre acordarea cu titlu gratuit a unei suprafete de 300 mp pentru tinerii care doresc sa isi construiasca o locuinta proprietate personala. Chiar si asa beneficiarii trebuiesc sa indeplineasca o serie de criterii.

Partea proasta este ca cei care deja beneficiaza de teren si au inceput sa-si construiasca locuinte se plang de faptul ca nu au utilitatile necesare. Mai mult, terenul din strada Morilor, unde se afla cea mai mare suprafata, este mlastinos, inundabil la o ploaie torentiala.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...