STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Peste 700 de politisti vor fi in strada cu ocazia minivacantei de 1 MAI
pmp

Peste 700 de politisti vor fi in strada cu ocazia minivacantei de 1 MAI

În minivacanţa de 1 Mai, peste 700 de poliţişti se vor afla în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative. Poliția Ieşeană a intensificat acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în perioada minivacanţei de 1 Mai.

Astfel, în perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., peste 700 de poliţişti vor acţiona îndispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Se vor avea în vedere, cu prioritate, zonele de agrement din mun. Iaşi şi din  judeţ. Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, Poliția Ieşeană va organiza în această perioadă  patrule de siguranţăpublică pedestre şi auto. 

În fiecare zi, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și pe DE 583 pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier, în special pe arterele rutiere care duc spre staţiunile turistice.  Pentruprevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu întreaga aparatură radar din dotare. Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică pe trenuri de călători, în staţii şi triaje de cale ferată şi în aerogara Iaşi, pentru siguranţa călătorilor care aleg să călătorească cu trenul sau avionul.

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...