Acasă » LIFESTYLE » Petrecere de Crăciun în PUB-ul „Mon Jardin” Pașcani

Petrecere de Crăciun în PUB-ul „Mon Jardin” Pașcani

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, PUB-ul „MON JARDIN” vă invită la un eveniment special – petrecerea de Crăciun! Fie că preferați prima zi de Crăciun pentru distracție și voie bună sau sunteți mai degrabă înclinat către a doua zi, pe 26 decembrie, vă asigurăm că veți găsi un cadru festiv și o atmosfera plină de bucurie în localul nostru.

Ne mândrim cu faptul că ne-am câștigat loialitatea clienților noștri prin experiențe memorabile oferite la fiecare eveniment. Avem plăcerea să anunțăm că ne pregătim să oferim mai mult decât meniuri delicioase și băuturi alese cu atenție. Vom crea experiențe unice, care vor rămâne adânc în amintirile voastre.

Nu este vorba doar despre mâncare și băuturi în mod neapărat – este vorba despre a aduce oamenii împreună pentru a împărtăși momente speciale și pentru a întemeia amintiri prețioase. Acest obiectiv este ceea ce ne ghidează în organizarea acestor petreceri festive. Dans, petrecere și …? mai vedem!

Vă aşteptăm de la ora 21.00 în data de 25 și 26 decembrie cu mult entuziasm şi nerăbdare să facem aceste zile de Crăciun cât mai frumoase. Preț rezervare 40 lei! (P)

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. Pașcani angajează auditor intern cu program part-time

S.C. CLP ECOSERV S.R.L., anunță public dorința de extindere a echipei prin angajarea unui Auditor ...