STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Politisti la Scoala Gimnaziala din Gastesti

Politisti la Scoala Gimnaziala din Gastesti

 

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au desfășurat o activitate preventiv-educativă la Şcoala Gimnazială clasele I-VIII Gâşteşti.

 

În cadrul activității au fost abordate teme care au ca scop creşterea gradului de informare a elevilor privind elementele de siguranţă în mediul virtual, pericolele la care se expun pe internet şi măsurile ce le pot lua în cazul unui abuz în mediul virtual, fiind prezentate recomandăriprivind utilizarea, în siguranţă, a internet-ului.

 

De asemenea, au avut loc discuţii cu privire la prevenirea victimizării minorilor, a protecţiei bunurilor personale şi la respectarea Regulamentelor de Ordine Interioară. La activitate au participat reprezentantul unităţii şcolare, 4 cadre didactice şi 60 elevi. 

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...