Acasă » REGIONAL » Iasi » Polițiștii au descins într-o nouă grupare de trafic de droguri de mare risc. 21 de percheziții au fost efectuate până în prezent
nomad

Polițiștii au descins într-o nouă grupare de trafic de droguri de mare risc. 21 de percheziții au fost efectuate până în prezent

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Iaşi, efectuează 21 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracţională ce ar fi specializată, în principal, în traficul de droguri de mare risc, respectiv heroină. Astăzi, 25 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T.-S.T. Iaşi desfăşoară 21 de percheziţii domiciliare în Iaşi şi în Bucureşti, fiind vizate a fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, 25 de persoane.

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane din Iaşi s-ar fi aprovizionat cu doze de heroină din Bucureşti, iar ulterior le-ar fi distribuit în Iaşi. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea/aderarea la un grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități sunt angrenați jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Trafic îngreunat pe strada Moldovei din Pașcani, din cauza lucrărilor de asfaltare

Conducerea Primăriei Pașcani atenționează șoferii și participanți la trafic. Din cauza unor lucrări de asfaltare ...