Acasă » REGIONAL » Harlau » Polițiștii Hârlăuani în acțiune, amenzi usturătoare
thomplast

Polițiștii Hârlăuani în acțiune, amenzi usturătoare

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost verificate 13 societăți comerciale și au fost controlate 30 de autovehicule și 11 atelaje hipo, fiind legitimate 61 de persoane.

Totodată, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.560 de lei, dintre care 9 conform O.U.G. nr. 195/2002, 4 conform Legii nr. 61/1991 și 2 conform altor acte normative.

Exemple:

  1. Un tânăr a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât în timp ce se afla pe raza comunei Plugari, i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unui alt tânăr.
  2. Un bărbat, de 32 de ani, din județul Bacău, a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a fost depistat conducând un autoturism, pe DE 58, în localitatea Scobinți, cu viteza de 75 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc ...