Acasă » EVENIMENT » Polițiștii ieșeni au dat amenzi cu nemiluita în județul Iași. Multe infracțiuni au fost sesizate prin 112

Polițiștii ieșeni au dat amenzi cu nemiluita în județul Iași. Multe infracțiuni au fost sesizate prin 112

Poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 85 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 200 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 35 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 5 acţiuni şi s-a intervenit la 86 evenimente, dintre care 72 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor au fost aplicate 236 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 95.505 de lei și au fost constatate 40 de infracțiuni.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 25 de permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANAF pregătește o aplicație pentru românii care nu îşi declară veniturile

ANAF le vinde la preț aproape de pomană, îți iei mașină de la 2.200 de lei. Audi, BMW, Skoda sau Dacia, toate sunt scoase la vânzare de Fisc

Într-o perioadă când piața auto este mai volatilă ca niciodată, ANAF oferă o oportunitate unică ...