Acasă » EVENIMENT » Polițiștii ieșeni au luat măsuri pentru șoferii care nu respectă legea

Polițiștii ieșeni au luat măsuri pentru șoferii care nu respectă legea

În cadrul unei acțiuni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit pentru control mai multe mașini din Iași și au supus spre testare șoferii. Astfel, printre mașinile oprite s-a numărat și o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ce se deplasa în municipiul Iași.
„În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ce se deplasa în municipiul Iași. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, .

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANAF pregătește o aplicație pentru românii care nu îşi declară veniturile

ANAF le vinde la preț aproape de pomană, îți iei mașină de la 2.200 de lei. Audi, BMW, Skoda sau Dacia, toate sunt scoase la vânzare de Fisc

Într-o perioadă când piața auto este mai volatilă ca niciodată, ANAF oferă o oportunitate unică ...