Acasă » REGIONAL » Iasi » Polițistul ieșean dat dispărut a fost găsit spânzurat în Vatra Dornei

Polițistul ieșean dat dispărut a fost găsit spânzurat în Vatra Dornei

Poliţistul de la Penitenciarul Iaşi care a dispărut marți a fost găsit spânzurat într-o hală dezafectată din Vatra Dornei, in apropierea unui magazin Altex. Acesta avea lângă el o sticlă cu alcool. El nu a lăsat nicio scrisoare de adio însă surse judiciare au precizat că avea probleme cu soția. El era așteptat joi la muncă, la Penitenciarul Iași. Apropiaţii săi sperau că acesta a plecat doar câteva zile, de supărare, însă va reveni la serviciu.

Neculai Musteaţă tebuia să intre în tură ieri dimineaţă, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi însă nu a ajuns la serviciu. Acesta şi-a lăsat acasă documentele, telefonul mobil, ceea ce a pus pe gânduri familia lui. El plecase la ţară, la Leţcani şi se întorsese în Iaşi, luni seară. Acesta a fost văzut coborând din autobuz în zona Gării.

De atunci, bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar apropiaţii lui sunt îngrijoraţi. „Acesta a fost văzut ultimă dată coborând din microbuzul de Leţcani, luni seară în jurul ore 19:00 în zona McDonald’s. Era îmbrăcat cu pantaloni închişi la culoare, o geacă neagră şi şapcă neagră! Dacă îl vedeţi, sunaţi la politie”, anunţau rudele bărbatului.

Mai multe pe Ziaruldeiași.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...