Acasă » EVENIMENT » Popricani / Bărbat reținut pentru 30 de zile după o ceartă cu nevasta

Popricani / Bărbat reținut pentru 30 de zile după o ceartă cu nevasta

Un bărbat din comuna Popricani a fost reținut pentru 24 de ore după care pentru 30 de zile de către polițiști după o ceartă cu soția acestuia.

„Polițiștii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 7 iunie a.c., un bărbat de 40 de ani ar fi pătruns în locuinţa mamei sale, din comuna Popricani, ar fi lovit-o pe aceasta și i-ar fi adresat ameninţări, încălcând totodată ordinul de protecţie emis împotriva sa.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 8 iunie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore.

La data de 9 iunie a.c., bărbatul reţinut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Iaşi: 11 vagoane ale unui tren au deraiat. Circulaţia feroviară, întreruptă pe ruta Paşcani-Iaşi

Unsprezece vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, miercuri, în judeţul Iaşi, astfel ...