Acasă » REGIONAL » Moldova » Pregătiri pentru sezonul de iarnă la Pașcani. Limitatoare de viteză scoase de pe străzi. A început montarea iluminatului festiv
nomad

Pregătiri pentru sezonul de iarnă la Pașcani. Limitatoare de viteză scoase de pe străzi. A început montarea iluminatului festiv

Pregătirile pentru iarnă sunt în toi. Conducerea Primăriei, prin angajații de la Serviciul de Gospodărie, au început de câteva zile să ridice limitatoarele de viteză din apropierea trecerilor de pietoni de pe străzile municipiului. Aceste vor fi din nou montate în primăvară. Mai mult, se lucrează și la montarea iluminatului festiv.

„De la începutul acestei săptămâni au fost ridicate limitatoarele de viteză și pe această cale avem rugămintea la șoferi să circule cu viteză redusă pe străzile Ceferiștilor, Ștefan cel Mare, etc. – mai ales acolo unde sunt instituții de învățământ! Această măsură a fost luată doar pentru sezonul rece, iar după 15 martie vor fi montate din nou în aceleași locuri, pe listă fiind și alte străzi acolo unde au solicitat cetățenii”, precizează reprezentanții Primăriei.

Pe partea de iluminat festiv, se dorește să se facă noi achiziții de instalații sau ornament specific perioadei. „S-a început montarea instalației pentru sărbătorile de iarnă, pe raza Municipiului Pașcani. Angajații de la Serviciul de Gospodărie Comunală se află astăzi pe Esplanadă, scările mari și cele mici, Parcul Municipal urmând străzile Ceferiștilor, Ștefan cel Mare, Moldovei etc. Conducerea Municipiului dorește să acopere cât mai multe zone cu decorațiuni și lumini colorate”, mai spun cei de la Primărie. Se pare că schimbări prea mari față de anii precedenți nu vor fi în acest an.

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Peste 2 ani de închisoare pentru un bărbat violent din Hârlău

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au pus în aplicare ...