Acasă » REGIONAL » Moldova » Pregătiri pentru Zilele Municipiului Pașcani. Se închide circulația rutieră din centru
pmp

Pregătiri pentru Zilele Municipiului Pașcani. Se închide circulația rutieră din centru

Mai este puțin timp până ce municipiul Pașcani intră în sărbătoare. Zilele Municipiului Pașcani 2024 vor avea loc în data de 5, 6 respectiv 7 iulie iar cum pentru aceste trei zile de sărbătoare este necesar o organizare din timp, Poliția Locală a înștiințat cetățenii de închiderea centrului.

Astfel, începând cu dimineața zilei de 02 iulie și până la data de 08 iulie spre după-amiază centrul orașului va fi închis. Este vorba mai precis de intersecția străzii Crinilor cu Moldovei (fostele semafoare vechi) și până la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Grădiniței (semafoare spital). Pe această porțiune de stradă vor fi instalate corturile comercianților cât și iujurile sau alte obiecte distractive pentru copii or adolescenți. Astfel că șoferii sunt rugați să respecte cerințele și să îndepărteze mașinile din centru în perioada mai sus menționată.

Amintim faptul că în acest an zilele municipiului vor avea loc în aceeași locație ca și în anii precedenți. Scena va fi amenajată tot în fața primăriei iar ca o noutate în acest an se vor regăsi iujuri și în Parcul Peștișorul.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...