Acasă » LIFESTYLE » Previziune sumbră! Cât timpul va dura epidemia în Europa
nomad

Previziune sumbră! Cât timpul va dura epidemia în Europa

Chinezii care trăiesc în Europa au fost informați de specialiștii epidemiologi din China, despre faptul că virusul SarCoV2 va străbate Europa de la un capăt la altul, într-o perioadă de doi ani, titrează evz.ro.Un expert chinez în domeniul bolilor infecțioase a declarat că Europa trebuie să renunțe la ideea că pandemia cu Covid-19 se va termina curând și, în schimb, trebuie să se pregătească pentru o bătălie care poate dura până la doi ani. Avertismentul făcut de Zhang Wenhong, șeful echipei de experți clinici de la spitalul din Shanghai, a declarat că țări din Europa, precum Italia, Spania și Germania, se confruntă cu creșteri puternice ale numărului de infecții și decese, în timp ce China a fost raportat doar un singur caz intern în ultimele patru zile.

„Ar fi perfect normal dacă virusul vine și pleacă și durează unul sau doi ani”, a spus Zhang în timpul unei videoconferințe organizate de consulatul chinez din orașul german Düsseldorf. „Pot să vă spun acum, uitați ideea că pandemia va ajunge la sfârșitul Europei, în viitorul apropiat”, le-a spus medicul chinez, celor care îl ascultau, public format din rezidenți chinezi în Germania.

Zhang a mai spus că în China, focarul de la Wufan a putut fi stins foarte repede din cauza măsurilor dure luate de autoritățile comuniste, ceea ce în Europa nu se prea poate, și din cauza indiscipline de care dau dovadă oamenii.

„Pentru a rezolva acest focar într-o perioadă scurtă de timp, măsurile trebuie să fie extrem de radicale. Dacă numai întreaga lume ar putea înceta să nu se miște timp de patru săptămâni, pandemia ar putea fi oprită. Dar nu-mi pot imagina o suspendare globală care se întâmplă vreodată. Nici măcar în Germania sau în Europa”, a spus Zhang, adăugând că China a fost capabilă să impună blocaje pe scară largă ale orașului, datorită faptului că focarul inițial a coincis cu Anul Nou Lunar.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bei cafea pe stomacul gol? Stop! Dieta vedetelor din Marea Britanie face ocolul lumii

Una dintre cele mai apreciate nutriţioniste în Marea Britanie, Gabriela Peacock, a dezvăluit câteva ponturi ...