Acasă » Administratie » Prima ședință de Consiliu Local Pașcani, după alegeri, cu scandal și jigniri. Primar acuzat de dictatură
pmp

Prima ședință de Consiliu Local Pașcani, după alegeri, cu scandal și jigniri. Primar acuzat de dictatură

Astăzi, 27 iunie a.c., primarul Marius Pintilie a convocat Consiliu Local Municipal în ședință ordinară. Pe ordinea de zi au existat 19 proiecte de hotărâre din care două, cele ce fac referire la organigrama spitalului municipal, au fost retrase de pe ordinea de zi.

Ședința a început cu discuții privind raportul de activitate de la SC CLP Eco Serv SRL Pașcani, prezentat de directorul Dumitru Chiuariu. Ca de fiecare dată, consilierul local PSD, fost director la același serviciu, a ridicat întrebări și a prezentat nemulțumiri cu privire la activitatea serviciului cât și a directorului. De aici s-a stârnit p întreagă discuție politică cu reproșuri între cele două partide, PNL respectiv PSD, avându-l, evident, în prim plan pe primarul Marius Pintilie.

Edilul șef s-a arătat a fi nervos și iritat pe tot parcursul ședinței de orice intervenție a consilierilor pe proiecte. Consilierul local PSD Mihai Dediu a catalogat modul de abordare a primarului ca a unui dictator deoarece nimeni nu este lăsat să-și exprime opinia. Ca urmare, acesta s-a ridicat și a părăsit lucrările ședinței.

De asemenea și o parte a presei a fost luată în colimator de primar. Haosul politic a continuat aproape pe întreg parcursul ședinței. Mai multe urmăriți în ședința video de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...