Acasă » REGIONAL » Moldova » Primăria Pașcani a trecut la reparații stradale. Plombări în suburbii

Primăria Pașcani a trecut la reparații stradale. Plombări în suburbii

Conducerea Primăriei Pașcani au început activitățile de plombare a străzilor din suburbii. Primarul Dumitru Pantazi a precizat că au fost realizate plombări în Lunca, Sodomeni și Boșteni iar la ora actuală se continuă prin sectoarele din Gâștești.

„Ca în fiecare an au loc lucrări și de întreținere și reparații străzi. După ce au fost făcute lucrări pe străzi din Lunca, Sodomeni, Boșteni, acum echipajele de la Serviciul de Gospodărie Comunală continuă cu plombări pe străzile Dragoș Vodă – Pașcani dar și sectoare din suburbia Gâștești”, precizează edilul șef al Pașcaniului.

De menționat faptul că se lucrează pe strada Moldovei, ambele sensuri de mers, porțiunea de drum semafoarele vechi – Constructorul, traficul rutier fiind închis aici. Au fost aduceri la nivel a unor capace de canalizare, reparate gropile iar utilajele sunt prezente în zonă pentru turnarea covorului asfaltic.
De asemenea, tot pe strada Moldovei spre Gâștești au fost ridicate capacele de canalizare, pe ambele sensuri de mers. În următoarea perioadă va fi turnat covor asfaltic și aici.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...