Acasă » REGIONAL » Moldova » Primarul din Târgu Frumos infirmă zvonurile cum că ar avea probleme medicale, în urma concediului din DUBAI. Recunoaște că nu și-a făcut nici o analiză
nomad
SURSA FOTO - Ziarul de Iasi

Primarul din Târgu Frumos infirmă zvonurile cum că ar avea probleme medicale, în urma concediului din DUBAI. Recunoaște că nu și-a făcut nici o analiză

Alerta de coronavirus a pus stăpânire și pe Târgu Frumos. La nivelul orașului au apărut o serie de zvonuri cum că primarul a fost plecat în concediu în afara graniței țării, cu puțin timp înainte de apariția virusului în România și că ar putea avea probleme. Informația a apărut și pe rețelele de socializare, prin diferite comentarii în acest sens. 

La nivelul orașului au apărut o serie de zvonuri cum că Ionel Vatamanu a fost plecat în concediu în perioada când în România au apărut primele suspiciuni de persoane afectate cu COVID-19. Este vorba despre sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie.

În acest context, reporterii noștri au încercat de mai multe ori să obțină un punct de vedere din partea persoanei implicate în aceste zvonuri. În cele din urmă, primarul a explicat telefonic faptul că într-adevăr a fost plecat în afara țării dar că nu are nici o legătură zvonurile apărute cu deplasarea sa. În luna februarie, înainte de apariția pandemiei cu coronavirus în România Ionel Vatamanu a mers în concediu. Escapada acestuia nu a avut loc în țară ci în afara graniței. Ca un primar care se respectă, edilul șef ne-a preciat faptul că a mers în DUBAI.

„Am fost plecat în concediu pe data de 6 februarie. Am mers în Dubai și am stat șapte zile. Nu mi-am făcut nici o analiză când m-am întors. Nu am avut de ce să-mi fac. Cine vine cu astfel de zvonuri ar trebui să dea mai multe detalii”, a declarat primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu. Edilul nu a mai dat nici un răspuns cu privire la perioada la care a avut concediu, deși reporterii Jurnalul Regional au insistat pe subiect. Pe data de 24 februarie, cei din primărie ne-au precizat faptul că Vatamanu mai are încă o săptămână de concediu și că nu poate fi de găsit.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

2 comentarii

  1. Dubaiul nu este o tara cu risc de contaminare.Sunt putine cazuri si nici un mort. Unii s-au vindecat. Cred ca in Romania esti mult mai expus contaminării.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație ...