Acasă » REGIONAL » Harlau » Prins de polițiștii din Hârlău transportând lemne fără acte
thomplast

Prins de polițiștii din Hârlău transportând lemne fără acte

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău, au oprit, pentru control, pe raza comunei Belceşti, o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 ani, din comuna Baia, judeţul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea  documente de provenienţă pentru întreaga cantitate de material lemnos transportată.

Cantitatea de 1,8 metri cubi de material lemnos a fost ridicată de poliţişti, fiind predată Ocolului Silvic Hîrlău.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform Legii 171/2010. La data de 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şipote, au oprit, pentru control, pe DC 140 Chişcăreni, pe raza comunei Şipote, Jud. Iaşi, un atelaj hipo condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Şipote, Jud. Iaşi, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că tânărul nu deţinea  documente de provenienţă pentru cantitatea de material lemnos transportată.

Cantitatea de 1,4 metri cubi de material lemnos a fost ridicată de poliţişti, fiind predată Ocolului Silvic Hîrlău. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform Legii 171/2010.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Hârlăuanii rămân fără apă potabilă

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 100 mm diametru, ApaVital se ...