STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » Probleme majore la puținele spații de joacă din Pașcani. Viceprimarul Rățoi vrea să angajeze zilieri | FOTO

Probleme majore la puținele spații de joacă din Pașcani. Viceprimarul Rățoi vrea să angajeze zilieri | FOTO

Spațiile de joacă din municipiul Pașcani sunt neîngrijite și devin un real pericol pentru copii. Scrâncioburile se rup iar structurile metalice rămase pun în primejdie viața micuților. Un cetățean din municipiu ne-a înștiințat de aceste probleme și a rugat administrația locală, prin intermediul nostru, să remedieze aceste pericole.

„Un copil a căzut cu abdomenul în acel arc rupt (vezi foto – n.r.). Norocul a fost că nu s-a întamplat vreo tragedie. Părinții din zonă cu copii mici sunt disperați că nimeni dar absolut nimeni din primărie nu ia măsuri. Nu înțeleg ce se așteaptă? Poate să se întâmple vreo tragedie. Poate aveți posibilitatea să trageți un semnal de alarmă”, a precizat un părinte din Pașcani.

Situația respectivă a fost prezentată de către Jurnalul Regional în ultima conferință de presă susținută la primărie de actuala conducere. Viceprimarul Cristian Rățoi a declarat faptul că într-adevăr sunt probleme la spațiile de joacă dar că din cauza lipsei de personal nu se poate interveni în toate problemele publice. Mai mult, acesta a spus că va veni în Consiliu Local cu un proiect de hotărâre pentru a i se permite să angajeze zilieri.

„Din cauză că nu am personal voi veni în Consiliu Local cu o prevedere legală pe care o voi prinde într-un proiect de HCL pentru angajare de zilieri. Am ajuns la concluzia că doar cu 10 oameni nu am cum să rezolv toate problemele din Pașcani”, a declarat Cristian Rățoi.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...