Acasă » REGIONAL » Moldova » Proces de dezvoltare pentru Proinvest Group Pașcani. Divizia de construcții a devenit Proinvest Construction
nomad

Proces de dezvoltare pentru Proinvest Group Pașcani. Divizia de construcții a devenit Proinvest Construction

Proinvest Group Pașcani, una dintre cele mai mari firme la nivel local, continuă să se de dezvolte pe piața pășcăneană. Potrivit reprezentanților firmei, anul 2020 vine cu noi schimbări! Mai exact, compania specializată în prelucrarea fierului își dezvoltă segmentul de construcții.

„Pentru o eficiență mai bună, Proinvest Group își împarte activitatea în mai multe companii! De la 1 februarie 2020, Divizia de Construcții a companiei Proinvest Group SRL a devenit Proinvest Construction SRL. Cătălin Dumbravă, de profesie inginer constructor și angajat al Proinvest Group SRL de aproape 15 ani, a fost desemnat Director General al noii societăți. Proinvest Construction SRL are drept obiect de activitate proiectarea, execuția și montarea construcțiilor metalice”, precizează aceștia.

De menționat faptul că în ultima perioadă de timp cei de la Proinvest s-au extins cu fabrica atât la Pașcani cât și în apropierea municipiului, la intrate în comuna Stolniceni-Prăjescu. Potrivit unor zvonuri, planurile de extindere nu se opresc aici iar în viitorul apropiat se dorește dezvoltarea altor linii de producție.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Contracte semnate pentru servicii de proiectare la amenajarea noului cimitir și extinderi rețea gaze în Pașcani

Primarul Dumitru Pantazi anunță faptul că în cursul zilei de astăzi a semnat două noi ...