Acasă » EVENIMENT » Procurorii caută 80.000 de euro în casele unor interlopi din Iaşi

Procurorii caută 80.000 de euro în casele unor interlopi din Iaşi

Mai multe percheziţii au loc în această dimineaţă la casele unor membri ai lumii interlope din Iaşi. Este vizat Jean Mărărăş, un tânăr implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri violente.

Cel puţin şase locaţii sunt răscolite de procurori, printre acestea aflându-se şi unele locuinţe ale clanului Tănase. Surse din ancheta ne-au precizat că investigaţia este derulată de procurorii din Hunedoara, la sesizarea unui om de afaceri de acolo.

Aceleaşi surse ne-au menţionat că iubita afaceristului ar fi plecat cu 80.000 de euro de la acesta iar autorităţile cred că ar fi venit la Jean Mărărăş,. Printre altele, procurorii au interceptat si mai multe conversaţii pe Facebook între Mararas şi tânără.

Furtul a avut loc în septembrie 2019, atunci când tânăra, Esmeralda F., a plecat cu o sacoşa cu 90.000 de euro de la una dintre casele de amanet ale afaceristului. Ulterior, a restituit 10.000 de euro, iar restul se presupune că au ajuns la membrii clanului din Iaşi. Ancheta este derulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.
sursa: ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...