STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » PROGNOZA METEO 10 septembrie. Cum va fi vremea la început de weekend. Veşti bune de la meteorologi!

PROGNOZA METEO 10 septembrie. Cum va fi vremea la început de weekend. Veşti bune de la meteorologi!

Meteorologii vin cu vești bune la început de weekend. Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile, potrivit datelor ANM, vor fi apropiate regimului termic specific acestei perioade. De asemenea, vremea va fi plăcută și în Capitală, aici unde temperatura maximă va fi de 27 de grade.

TARA
Vremea va fi rãcoroasã, iar temperaturile minime se vor situa între 6 şi 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, pânã spre 0 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, pânã la 18 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sudice şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral şi pe crestele Munţilor Banatului. Vor fi condiţii de ceaţã în nord şi în centru, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni.

PROGNOZA METEO 10 septembrie VINERI

TARA
Vremea va fi frumoasã, cu un regim termic apropiat de cel specific datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, pânã spre 1 grad, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, pânã spre 17…18 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral şi în Munţii Banatului. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în nord şi în centru vor fi condiţii de ceaţã, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni.

PROGNOZA METEO 10 septembrie SAMBATA

TARA
Vremea se va menţine frumoasã şi se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în Carpaţii Meridionali, vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 4 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în nord şi în centru vor fi condiţii de ceaţã, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni.

PROGNOZA METEO 10 septembrie DUMINICA

TARA
Cerul va avea înnorãri temporare în est, sud-est şi la munte, dar numai pe arii restrânse dupã orele amiezii în zona montanã vor fi ploi slabe de scurtã duratã. În restul teritoriului vremea va fi frumoasã, cu cer variabil la senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade, cu valori mai scãzute în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã, cu o probabilitate mai ridicatã în zonele depresionare.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cetățenii orașului Hârlău rămân fără apă

În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău, de 2500 mc capacitate, joi 23 ...