Acasă » LIFESTYLE » PROGNOZA METEO în săptămâna 10 – 16 august. Căldură sufocantă, dar şi ploi torenţiale şi grindină

PROGNOZA METEO în săptămâna 10 – 16 august. Căldură sufocantă, dar şi ploi torenţiale şi grindină

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine călduroară, pe alocuri caniculară, şi în a doua săptămână din august. În nord şi centrul îşi vor face apariţia şi ploile.

PROGNOZA METEO MARTI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă la amiază în zonele de câmpie și podiș, izolat caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local în zonele de munte, în nordul, estul și centrul teritoriului și pe arii mai restrânse în sud, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se
vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade.
BUCUREȘTI
Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă în zonele de câmpie și podiș. Îndeosebi după-amiaza, la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și vor fi înnorări, local averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în est, sud și centru. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 și 22 de grade.
BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și la începutul nopții, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar minima de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ȚARĂ
Valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme călduroasă, îndeosebi la câmpie. În zonele montane, mai ales după-amiaza, vor fi înnorări și, local, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 21 de grade.
BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Citește mai multe pe Româniatv.net

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Componența noului Consiliu Local Municipal la Pașcani. Cristian Rățoi viceprimar?

Consiliul Local Municipal are o nouă componență în urma voturilor acordate de pășcăneni la Alegerile ...