Acasă » REGIONAL » Moldova » Proiecte suplimentare pe ordinea de zi pentru ședința ordinară. RAGCL pierde clienți importanți
thomplast

Proiecte suplimentare pe ordinea de zi pentru ședința ordinară. RAGCL pierde clienți importanți

Ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local Municipal de mâine este suplimentată cu două proiecte de hotărâre. Primul proiect face referire la „aprobarea documentației tehnico-economice și a Studiului de prefezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru trecerea de la sistemul centralizat de alimentare cu căldură și apă caldă la sistem de încălzire și preparare apă caldă cu centrală termică pe gaz a obiectivului de investiții Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea”. Cel de-al doilea proiect este identic cu cel menționat însă de această dată face referire la Liceul Teoretic Miron Costin.

Astfel că RAGCL Pașcani pierde doi marii consumatori, semn clar că din toamnă nu se va mai furniza agent termic. Amintim faptul că Primăria dorește să achiziționeze centrale termice pentru toate unitățile de învățământ din subordine.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o ...