Acasă » REGIONAL » Moldova » Proiectul “LITTLE SCIENTISTS BUILDING AND DESIGN EUROPE” la Școala din Lunca continuă. Vizită la o școală din Lituania

Proiectul “LITTLE SCIENTISTS BUILDING AND DESIGN EUROPE” la Școala din Lunca continuă. Vizită la o școală din Lituania

Comunicat. Profesori și elevi de la Școala Gimnaziala  Lunca, continua proiectul “LITTLE SCIENTISTS BUILDING AND DESIGN EUROPE” atât prin activitatile desfășurate în școală cât și împreună cu partenerii, on-line sau fața în față în țările partenere.

În perioada 7  – 12 octombrie am fost la scoala din Lituania ,,Azuoliukas Rokiškio aiku darzelis mokykla” împreună cu elevi și profesori din Germania, Olanda, Italia, Suedia, Grecia. La scoala gazda sunt școlarizați copii de grădiniță și invatamant primar. Este o școală publica, unde se lucrează dupa un curriculum national, dar care personalizează doar programa pentru TIC.
Activitatile au avut ca tema ,,Comunicarea”. Grupul internațional a experimentat diverse forme de comunicare, a finalizat o cercetare comună privind viteza de comunicare în diverse forme – verbala, prin semne sau utilizând tehnologia. Rezultatele au fost publicate pe site-ul proiectului. Au fost organizate de asemeni activități sportive, sloganul școlii  este ,,Sport pe orice vreme”. Produsele realizate au solicitat atât elevii cât și profesorii, mijloacele de exprimare au fost arta și  tehnologia. Am comunicat în limba engleză.
Copiii au fost găzduiți în familii, au experimentat diferențele culturale. Lucrul în grupul internațional a generat noi relații atât între copii cât și între profesori. Activitatea, în ansamblul ei, a fost un succes pentru întreaga echipa.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...