Acasă » REGIONAL » Moldova » Promisiuni neonorate în primele șase luni de mandat. Nici un titlu de proprietate nu a fost eliberat la Pașcani

Promisiuni neonorate în primele șase luni de mandat. Nici un titlu de proprietate nu a fost eliberat la Pașcani

Una din promisiunile electorale făcute de actualul primar Marius Pintilie a fost descâlcirea deîndată a problemelor de fond funciar și împroprietărirea cetățenilor din municipiu. Au trecut șase luni de zile de la începerea mandatului de primar iar pe această problemă nu a fost realizat nimic notabil. Edilul șef declară faptul că sunt probleme mari la Pașcani, lucru scos în evidență și de către vechea administrație. Însă, situația de fapt nu a fost analizată de Pintilie, a profitat de problemele cetățenilor prin promisiuni pentru a-și atinge scopul personal.

La ora actuală, în șase luni de zile de când se află la cârma urbei de pe Siret, nu a fost eliberat nici un titlu de proprietate. Marius Pintilie se scuză prin faptul că, Comisia locală de fond funciar nu a funcționat o perioadă și au existat probleme privind angajarea unui specialist pe cadastru topometrie. Este necesar, spune liberalul, de a se apela la o specialiști externi. Tot edilul șef spune că ar fi pregătite 20 de dosare pe fond pentru o viitoare ședință a Comisiei locale de fond funciar dar că deocamdată sunt probleme ce țin de organizare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO: Tir încărcat cu fier vechi, răsturnat la Vatra Dornei. Momentul a fost filmat

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat luni seară în localitatea Vatra Dornei. Accidentul a ...