Acasă » REGIONAL » Moldova » Propunere inedită la Pașcani: Adoptă un spațiu verde – pentru înfrumusețarea zonei

Propunere inedită la Pașcani: Adoptă un spațiu verde – pentru înfrumusețarea zonei

Consilierul local PMP, Sorin Olariu a elaborat un proiect de hotărâre care vine în sprijinul instituțiilor, agenților economici dar și asociațiilor de locatari sau proprietari. Este vorba despre o activitate pusă în practică și de către municipiul Cluj.

Mai precis, se dorește ca Primăria Pașcani să faciliteze inițiativele celor care doresc să amenajeze un spațiu verde aflat pe domeniul public în apropierea proprietății lor și nu numai. Conform proiectului întocmit de Sorin Olariu intitulat „Adoptă un spațiu verde” și care urmează să fie aprobat de Consiliul Local, pășcănenii pot investi în amenajarea spațiilor vezi fără a fi nevoiți să treacă prin toate etapele birocratice.

Ar fi nevoie doar de completarea un formular tipic oferit de către Primărie prin care se specifică ce anume se dorește a fi amenajat, indiferent de sezon. De precizat faptul că la ora actuală dacă cineva dorește să amenajeze o suprafață de teren aflată în apropierea proprietății are nevoie de aprobări și semnături de la vecini. Mai mult, aceștia trebuie să meargă și la Primărie pentru aprobări, riscând altfel să primească amenzi. Proiectul respectiv facilitează inițiativa cetățenilor pentru un oraș mai frumos.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...