Acasă » Administratie » Propuneri de artiști pentru Zilele Municipiului Pașcani 2024. Proconsul, Vunk, SHIFT, Cleopatra Stratan, Ion Palade etc.
pmp

Propuneri de artiști pentru Zilele Municipiului Pașcani 2024. Proconsul, Vunk, SHIFT, Cleopatra Stratan, Ion Palade etc.

Membrii comisiei de organizare a Zilelor Municipiului Pașcani 2024 au finalizat cu lista de propuneri pentru artiștii care ar urma să evolueze la sărbătoarea dedicată municipalității din acest an. Președintele comisiei, Cristian Rățoi a declarat într-o conferință de presă susținută astăzi la sediul PRO România că și-ar fi dorit ca pășcănenii să aibă parte de surprize mai mari însă, din cauza bugetului mic și a constrângerilor bugetare venite de la Guvernul României nu s-a putut.

Propuneri de artiști pentru Zilele Municipiului Pașcani 2024

„Ieri am avut o ședință de lucru pentru Zilele Municipiului Pașcani. S-a ajuns la un consens pentru suma care o vom folosi cât și pentru propunerile de artiști. Astfel, aș putea să spun că am dori ca la Pașcani să evolueze Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte”; Eduard Sanda și Cleopatra Stratan; formația ȘHIFT; RoMania; Proconsul; Anișoara Puică; Matilda Pascal Cojocărița; Orchestra Lăutarii și Ion Palade și VUNK. De asemenea vor evolua și talentele locale.

Bineînțeles că am vrut să mai facem surprize pășcănenilor cu alte formații în schimb suma fiind mai mică, existând aceste constrângeri bugetare, ne-am oprit aici. Vom avea și foc de artificii, lasere, sonorizare bună, deci suntem pe calea cea dreaptă și sperăm să dăm drumul la documentație pentru a organiza și acest eveniment”, a declarat Cristian Rățoi.

Potrivit acestuia, în aceste zile documentația va fi ridicată pe SICAP iar în urma procedurilor de licitație se va definitiva cu artiștii care vor concerta la Pașcani. Zilele Municipiului Pașcani vor avea loc în perioada 5-7 iulie 2024

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...