Acasă » REGIONAL » Pascani » Protest inedit din partea unui consilier local fata de politica administrativa aplicata de catre primar, APL si consilierii PSD. Sorin Olariu nu va mai sta la masa consilierilor
pmp

Protest inedit din partea unui consilier local fata de politica administrativa aplicata de catre primar, APL si consilierii PSD. Sorin Olariu nu va mai sta la masa consilierilor

Un consilier local din opozitie s-a aratat a fi nemultumit de modul in care este tratat de catre primar, consilierii din aparatul de specialitate al edilului sef cat si de colegii sai de la putere. Sorin Olariu – PMP, ca despre el este vorba, a dorit sa faca o serie de precizari inainte de inceperea sedintei ordinare de Consiliu Local de astazi. Edilul local a precizat faptul ca nu va mai lua loc la masa consilierilor locali pentru o perioada de timp si nici nu va mai vota proiectele de hotarare pana cand conducerea administrativa nu va pune in discutie proiectele  initiate si de el.

„Incepand de astazi nu voi mai sta la masa cu dumneavoastra ca un semn de protest fata de primar, consilierii din aparatul dumnealui de specialitate si fata de comportamentul acestora vizavi de ceilalti consilieri din opozitie. Nu se doreste sa se puna pe ordinea de zi a sedintei proiectele initiate de catre cei din opozitie, nu se raspunde in termen legal la interperalile care le fac si nici nu suntem ascultati. Daca nu contam, de ce sa mai stam la masa Consiliului Local?”, a mentionat la inceputul sedintei consilierul local PMP Pascani, Sorin Olariu.

Primarul Dumitru Pantazi i-a replicat edilului ca decizia ii apartine. Sorin Olariu a participat la vot, de la masa presei, doar la proiectul de la SC CLP EcoSalubritate Pascani, unde a acordat vot favorabil.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...