Acasă » REGIONAL » Moldova » PSD, ProRomânia și USR au mulțumit pășcănenilor pentru vot… pe Facebook

PSD, ProRomânia și USR au mulțumit pășcănenilor pentru vot… pe Facebook

Reprezentanții a două partide au binevoit să răspundă la întrebările jurnaliștilor pentru a comenta rezultatele alegerilor obținute de candidatul pe care-l reprezintă. Este vorba despre PMP Pașcani și PNL. Ceilalți reprezentanți de la PSD, ProRomânia și USL au postat câte un mesaj pe Facebook. Motivele nu se cunosc. Probabil pentru că rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, însă lipsa de comunicare nu va face decât să adâncească și mai tare eșecurile politice. Iată postările celor trei partide.

PSD Pașcani: „Mulțumim pentru că ați ieșit la vot! Mulțumim pentru că ați votat pentru Viorica Dăncilă! În aceste două săptămâni o să ne mobilizăm mai tare pentru că voi, cetățenii, meritați mai mult, meritați o Românie care să fie unită și care să se dezvolte, să aibă un program de guvernare solid. Trebuie să fiți în continuare alături de PSD și să votați pe 24 Noiembrie pentru un președinte care luptă pentru toți românii. Viorica Dăncilă este președintele de care România are nevoie! Viorica Dăncilă este cu sufletul, gândul și fapta pentru fiecare român! Echipa PSD Pașcani”.

ProRomânia Pașcani: „Bună ziua stimați pășcăneni. Rezultatul votului de ieri era previzibil la nivel național și local și nu-l voi comenta în nici un fel. Felicit atât organizația locală a PNL și PSD, urând succes candidaților în turul doi. Consider că noi PRO România ne-am făcut cu prisosință datoria, față de candidatul independent susținut, domnul Mircea Diaconu cât și față de electoratul pășcănean. Am facut-o cum am crezut că este mai bine, dar ……. în democrație majoritatea hotărăște. Privind retrospectiv asupra activităților desfășurate și a rezultatelor obținute, putem avea un sentiment mulțumitor pentru că PRO România în clasamentul local al partidelor politice, a urcat încet dar sigur pe locul trei după PNL și PSD.

Rezultate bune au obținut și organizațiile din comunele: Lespezi, Valea Seacă, Miroslovești, Ruginoasa, Cristești, Tătăruși, Stolniceni Prăjescu, Moțca, A. I. Cuza, Sirețel și în Mogoșești Siret toate înregistrând procente în creștere față de campania de la Europarlamentare.
Acestea fiind spuse, mulțumesc pășcănenilor pentru prezența la vot, le mulțumesc tuturor celor care l-au votat pe domnul Mircea Diaconu, colegilor din campanie și reprezentanților din secțiile de votare pentru efortul depus. Vă doresc o zi frumoasa în continuare”.

USR Pașcani: „Vă mulțumim! Mulțumim tuturor pășcănenilor care au fost alături de Alianța USR Plus și de candidatul său, la alegerile de ieri. Votul dumneavoastră de ieri a transformat Alianța USR-Plus în a treia forță politică a României. Pașcaniul este unul din fiefurile tradiționale ale PSD-ului iar acest lucru explică rezultatul cu două procente mai mic decât media națională a Alianței USR Plus (12% versus 14%). În zilele următoare vom analiza aceste rezultate și ne vom concentra eforturile pentru susținerea candidatului PNL în turul al doilea excluzând orice colaborare cu PSD sau cu sateliții acestuia”.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...