Acasă » Administratie » Purtătorul de vrăjeli al Primăriei Pașcani, plătit degeaba. Scuzele primăriei pentru blocajele în traficul local

Purtătorul de vrăjeli al Primăriei Pașcani, plătit degeaba. Scuzele primăriei pentru blocajele în traficul local

Purtătorul de vrăjeli al Primăriei Pașcani, plătit din bani publici pentru nimic, emite un comunicat de presă cu privire la situația intersecțiilor semaforizate din Pașcani. Scuza administrației locale este aceea că semafoarele se defectează des și că ar fi dificil de reparat. Cauza: tehnologia este veche. Am încercat să-l contactăm telefonic pe așa zisul purtător de cuvânt pentru mai multe detalii însă acesta, la fel ca șeful său primarul Marius Pintilie, nu răspunde la telefon. Nu este pentru prima dată când recurge la acest gest. Asta deși este puntea de comunicare dintre administrația locală și presă. Bineînțeles, este și plătit pentru acest lucru. Iată ce spune în comunicatul de presă postat pe Facebook:
„COMUNICAT DE PRESĂ
În legătură cu problemele semaforizării intersecției străzilor Crinilor cu Moldovei, aducem la cunoștința cetățenilor următoarele aspecte: respectivele semafoare se defectează des și sunt dificil de reparat datorită tehnologiei învechite pe baza căreia funcționează.
Primăria Municipiului Pașcani a început de luni demersurile pentru înființarea unui sens giratoriu în respectiva intersecție. În acest moment elementele constitutive și semnele de circulație sunt achiziționate, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să fie amenajat acest sens giratoriu.
Purtător de cuvânt,Alexandru Dandu”

Motivarea conducerii primăriei cu privire la situația redată ieri într-un articol publicat pe site-ul Jurnalul Regional a stârnit controverse printre internauți. Vă redăm exact doar câteva din comentariile postate atât la articol cât și pe rețelele de socializare dar și la comunicatul de presă emis.

„Sa trăiască domn primar,reciclam și castram câinii atât stieeee….
„Semafoarele vechi sunt defecte înainte de incidentul în care se specifică că ar fi îndoit un autovehicul acel stâlp. Acel accident a fost creat tot din motivul că semafoarele nu funcționează, iar mulți nu știu cum e cu acordarea de prioritate în intersecțiile din oraș”
„PNL NU SE DESMINTE FAC CE A FĂCUT TOȚI PNLISTI (DISTRUG TOT ÎN URMA”
„RUȘINE ORGANIZĂRII ORAȘULUI!!!”
„Semafoarele vechi sunt defecte înainte de incidentul în care se specifică că ar fi îndoit un autovehicul acel stâlp. Acel accident a fost creat tot din motivul că semafoarele nu funcționează, iar mulți nu știu cum e cu acordarea de prioritate în intersecțiile din oraș”
„Ceva trebuie făcut…… toată lumea se grăbește. toți vor sa fie în timp în anumite locuri …. Este vorba de viitorul unora in acest timp este vorbea de angajați… Deci face-ți ceva cu aceste semafoare….Dom’ primar lasă gunoiul în spate și vezi traficul din oraș”

„Auzi la ei, tehnologie învechită… La ce puii mei ați cheltuit banii publici pe semafoare, doar știați ca nu sunt bune de nimic, frecati bugetul local în familie și pe interese personale.

Felicitări

pt ca puteți. Faceți sensul giratoriu din ala cu balize de plastic de Dubai, umplute cu nisip de la mormântul Sf. Preț =1.470.550 euro sa ne închinăm când trecem în jurul lui. Este buget!!!! 

Sunt doar câteva din comentariile pășcănenilor, altele conținând cuvinte și injurii care nu pot fi publicate. Scuzele continue ale conducerii au cam săturat cetățenii. Problemele municipale devin tot mai mari și dese iar soluțiile sunt deocamdată în teorie, practica lăsând de dorit”, etc.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO: Tir încărcat cu fier vechi, răsturnat la Vatra Dornei. Momentul a fost filmat

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat luni seară în localitatea Vatra Dornei. Accidentul a ...