Acasă » LIFESTYLE » REVELION la M Event ART SHOW din Heci. Meniu exquisite, băuturi fine, foc de artificii. Muzică – DJ Alex Teodorescu

REVELION la M Event ART SHOW din Heci. Meniu exquisite, băuturi fine, foc de artificii. Muzică – DJ Alex Teodorescu

Revelionul este un moment special în care oamenii se adună pentru a sărbători trecerea într-un nou an. Un loc deosebit în care să petreci această ocazie este Restaurantul M Event ART SHOW din satul Heci, comuna Lespezi. Un loc emblematic ce oferă o atmosferă elegantă și rafinată pentru a marca începutul anului 2024.

Situat în mijlocul naturii și beneficiind de un cadru pitoresc, Restaurantul M Event ART SHOW va găzdui un eveniment special de Revelion, destinat să ofere clienților experiențe memorabile și distracție fără limite.

Meniul exquisite pregătit pentru acest eveniment va oferi gusturi rafinate ale bucătăriei internaționale și tradiționale românești, fiind completat de selecția atent a băuturilor fine, vinuri alese si cocktail-uri inedite.

Pentru ca serata să fie una memorabilă, invitaţii vor avea parte şi de entertainment variat: muzică live cu artişti faimoși și spectacole captivante.

Pentru această seară specială toate detaliile sunt puse la punct astfel încât cei prezenți să simtă că întreg universul lor e dedicat celebrării noului an într-o atmosferă desăvârșită și plină de farmec.

Astfel că Restaurantul M Event ART SHOW din satul Heci reprezintă opțiunea perfectă pentru petrecerea REVELION 2024 alături de familie sau prieteni într-un mod luxos și unic. Este locul unde eleganţa întâlneşte bucuria.

ATENȚIE! Locurile sunt limitate. Rezervări la: 0762 858 857

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...