Acasă » EVENIMENT » Sancțiuni masive pe județul Iași
pmp

Sancțiuni masive pe județul Iași

Pe data de 20 februarie 2024, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi a demonstrat din nou eficiența și determinarea sa în combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță publică. În cadrul eforturilor susținute pentru prevenirea incidentelor negative, poliţiştii ieşeni au avut o zi încărcată cu nu mai puțin de 88 de intervenţii la diferite evenimente, majoritatea dintre aceste sesizate prin serviciul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Acțiunile organizate pe parcursul zilei au vizat multiple aspecte ale ordinii publice și siguranței cetăţeanului. Printr-o prezență activă şi măsuri preventive adecvate, forțele de ordine ieșene au desfășurat trei acțiuni majore în teritoriu. În urma acestor inițiative concentrate pe combaterea ilegalităţilor, poliţiştii au aplicat un număr impresionant de sancţiuni contravenţionale – 327 la număr – totalizând amenzi în valoare totală ce depasește cifra semnificativă de 151.195 lei.

Nu doar mici abateri au fost sancţionate, ci şi infracţiuni grave care atentează la buna funcţionare a societății; autoritățile competente constatând nu mai puțin de 23 astfel ce cazuri întemeiate pe probe solide.

Un accent particular a fost pus pe sigurança rutierã şi reducerea riscului producerii accidentelor grave. În acest scop, echipaje ale Politiei Rutiere Iasi si-au intensificat activitatile preventive si supravegherea circulației pe arterele principale ale județului. Rezultatele sunt notabile: drepturile a 34 conducători auto indisciplinați au fost suspendate temporar iar alte 15 vehicule neconforme cu reglementările legale privind înmatriculările autovehiculelor nu mai sunt apte să circule pe drumurile publice.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...