Acasă » REGIONAL » Pascani » Schimb de replici dure intre doi consilieri locali. Nu fiti ipocrit … penibil
pmp
CLM Pascani - www.jurnalulregional.ro

Schimb de replici dure intre doi consilieri locali. Nu fiti ipocrit … penibil

 

La finalul sedintei ordinare de Consiliu Local Municipal de astazi au avut loc un schimb de replici controversate intre consilierul local PMP – Sorin Olariu si liberalul Marius Pintilie. Cel dintai a facut precizarea la capitolul ♦ Diverse de pe ordinea de zi, ca unele proiecte cu tenta sociala, cum este majorarea pretului la caldura pentru cateva mii de pascaneni, trebuia dezbatut in plen de catre consilieri. Asta pentru ca cetatenii sa inteleaga de ce s-a votat un asemenea proiect.

 

„Trebuia sa fi avut o dezbatere in Consiliu Local la proiectul cu scumpirea pretului la gigacalorie. Se stie foarte bine ca atat RAGCL-ul, Prest Serv Apa si alte institutii subordonate au fost folosite in scop electoral atunci cand trebuia luata o decizie. Nu mi se pare normal ca dupa ce am votat acest proiect, care intr-adevar face referire la o crestere importanta a pretului dar necesara pentru ca regia sa supravietuiasca, sa vina cei de la PNL in conferinta de presa dupa sedinta si sa spuna ca: PSD cu Sorin Olariu de la PMP au crescut pretul la caldura pentru pascaneni. Trebuie sa ne asumam niste lucruri, de aceea suntem consilieri locali”, a precizat Sorin Olariu, consilier local din partea PMP Pascani.

 

„Asa se intampla cand nu stii daca esti la putere sau in opozitie. Trebuia sa se inscrie la cuvant si sa se discute la acel proiect de majorare a pretului. Nu v-a oprit nimeni sa faceti acest lucru. Cat despre votul dat de PNL la acest proiect vom da explicatii in fata alegatorilor”, a raspuns Marius Pintilie, consilier PNL.

 

„Eu vreau sa nu fiti ipocrit si sa spuneti cum faceti de obicei ca proiectul a trecut cu <votul de aur> al consilierului Olariu. V-am rugat acest lucru ca sa nu ajungem in zona penibilului”, i-a replicat Sorin Olariu.

 

Schimbul de replici dintre cei doi vine dupa o serie de declaratii a celor de la PNL facute in urma aprobarii unor proiecte de catre PSD cu sprijinului celui de la PMP. Sorin Olariu a fost acuzat in repetate randuri de catre liberali, mai ales de Marius Pintilie, ca a cazut la o intelegere cu cei de la PSD si ca voteaza cot la cot cu ei proiectele initiate. Acest lucru se intampla, spun cei de la PNL, in contextul in care la nivel national cei din Partidul Miscarea Populara ii critica pe sociali democrati si fac opozitie vizavi de actiunile lor.

 Dupa sedinta, membrii PNL au facut afirmatia ca: PSD si Sorin Olariu au votat majorarea  pretului la caldura pentru pascaneni! Vezi la VIDEO | Consilierul Pintilie: Consilierii PSD si consilierul PMP au votat majorarea pretului la caldura pentru cetateni

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...