Acasă » EVENIMENT » Se anunță prăpăd în România! ANM schimbă iar prognoza!

Se anunță prăpăd în România! ANM schimbă iar prognoza!

ANM a schimbat radical prognoza meteo pentru următoarele zile.Potrivit datelor oferite de meteorologi, în următoarele zile vremea rea pune stăpânire pe România. Meteorologii au emis din nou cod galben în zonele de deal și munte, iar ploile și vijeliile vor continua chiar și în weekend, când ar putea să se intensifice. „Pe parcursul zilei de astăzi, instabilitatea atmosferică din ce în ce mai accentuată în regiunile intracarpatice, precum și în zonele de deal şi de munte.

Aceste zone sunt aflate sub un mesaj de alertă de cod galben ce începe la ora 10 şi este valabil până în această ora la ora 23. Instabilitatea atmosferică se va menține şi pe parcursul următoarelor zile, deci vom avea în continuare astfel de fenomene, averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină.

Mâine, cel mai probabil în sud vestul tării, precum și în zonele montane și submontane. „În weekend, instabilitatea atmosferică va fi chiar mai accentuată şi va cuprinde treptat, majoritatea zonelor ţării”, susțin meteorologii, potrivit Antena 3.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul comunei Tătăruși a obținut un procent ZDROBITOR la Alegerile locale

Și de această dată localnicii comunei Tătăruși și-au arătat susținerea față de social democratul Costel ...