Acasă » CULTURAL » Se caută peste 2.000 de voluntari pentru stuff-ul artiştilor care vin la NEVERSEA şi UNTOLD
pmp

Se caută peste 2.000 de voluntari pentru stuff-ul artiştilor care vin la NEVERSEA şi UNTOLD

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA caută peste 2.000 de voluntari care doresc să trăiască experienţe unice dintr-o altă perspectivă, aceea de a face parte din echipa de festival a unor artişti internaţionali de top, precum Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD şi cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA recrutează peste 2.000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding”, precizează organizatorii celor două festivaluri.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor doritorii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare a început de vineri, 26 mai, şi se încheie pe data de 7 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 8 – 12 iunie.

Cei peste 2.000 de voluntari vor fi repartizaţi în funcţie de preferinţele lor, dar şi de aptitudinile şi abilităţile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team şi eco team.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăţa elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care şi self management. Cei aleşi vor primi un echipament de festival, acces la festival şi două mese pe zi.

„Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăţa cum se lucrează pentru un festival, şi pe lângă toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com, iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com”, au mai anunţat organizatorii.

Festivalul NEVERSEA îşi va deschide porţile, pentru prima dată, în perioada 7 – 9 iulie, pe plaja din Constanţa, în timp ce Festivalul UNTOLD are loc între 3 – 6 august, la Cluj-Napoca.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Minunile din Țara Făgetului. Bisericile de lemn care rezistă de peste trei secole și jumătate. În unele se țin slujbe și astăzi 

Bisericile de lemn din zona Făgetului, județul Timiș, reprezintă adevărate bijuterii ale arhitecturii tradiționale românești. ...