Acasă » REGIONAL » Pascani » Se dorește construirea unui bazin de înot la Pașcani
pmp

Se dorește construirea unui bazin de înot la Pașcani

Un proiect pentru dezvoltarea Municipiului are în plan administrația locală. Este vorba despre construirea și dotarea unui bazin de înot care să vină în întâmpinarea tuturor cetățenilor dornici să facă mișcare în acest sens și pe timp de iarnă. Momentan se adună documentele necesare pentru ca proiectul să fie depus la Ministere. Aici este inclus și modernizarea bazei sportive de la Stadion.

Veste bună pentru iubitorii de înot. Administrația locală împreună cu cei din conducerea Clubului Sportiv Municipal pregătesc un proiect care să modernizeze baza sportivă de la stadionul din zona Deal Pașcani, iar acolo să fie făcut și un bazin de înot. Dorințele sunt mari iar în această perioadă se caută sursele de finanțare, ori europene  în funcție de liniile deschise privind fondurile UE ori guvernamentale.

La începutul anului s-au deschis linii de finanțare pe mai multe axe, de la cele de protejarea mediului, până la cele dedicate dezvoltării comunităților privind bătrânii dar și tinerii. Viceprimarul Nedelcu spune că aici se poate insita pentru construirea unui centru social iar în interior să fie făcut bazinul de înot.

Bogdan Mandric, președintele CSM Pașcani vrea ca noua bază sportivă să aibă un teren de sport multifuncțional. Acesta ar urma să fie construit, dacă proiectul se va aproba, pe terenul de zgură din apropierea sălii de sport de la Stadion.

În aceste zile sunt programate întâlniri la sediul administrației locale cu specialiști în consultări de proiecte cu fonduri europene.

“Avem programată o întâlnire cu experți în domeniu pentru a consulta ghidul de finanțare și să vedem ce se pretează pentru Municipiu astfel încât să reușim să atrgem cât mai multe fonduri cu finanțare externă. Mai multe pe Bittv.info

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...