STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Sedinta de Consiliu Local, respinsa de consilierii din opozitie

Sedinta de Consiliu Local, respinsa de consilierii din opozitie

Astazi, incepand cu ora 10.00, in sala de sedinta a Primariei Municipiului Pascani trebuia sa aibe loc sedinta ordinara de Consiliu Local Municipal. Pe ordinea de zi au existat 11 proiecte de hotarare.

Sedinta a inceput cu o serie de discutii in contradictorii intre alesii PNL – PMP si cei de la putere, PSD. Consilierii din opozitie au fost deranjati de faptul ca nu se doreste suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotarare ce vizeaza demisia membrilor Consiliului de Administratie de la SC CLP Eco Salubritate Pascani. Social democratii prezenti la sedinta nu au fost de acord cu propunerea respectiva iar ca urmare ordinea de zi nu a obtinut vot majoritar. In alta ordine de idei, sedinta de Consiliu Local Municipal aferenta lunii iulie a fost suspendata.

Primarul Dumitru Pantazi a convocat plenul pentru o sedinta extraordinara, cu aceiasi ordine de zi, pentru data de 04 august a.c.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...