Acasă » REGIONAL » Moldova » Ședință extraordinară la Pașcani pentru investiții la Grădinița nr. 2 și Creșa nr. 1
thomplast

Ședință extraordinară la Pașcani pentru investiții la Grădinița nr. 2 și Creșa nr. 1

În cursul zilei de marți, începând cu ora 10.00, la Primărie va avea loc o ședință extraordinară de Consiliu Local Municipal. Primarul Dumitru Pantazi a convocat aleșii locali pentru a vota două proiecte de hotărâre. Este vorba de:

1 Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiect PROIECT: CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE – GRĂDINIȚA NR. 2, CREȘA NR. 1 STRADA SPORTULUI NR. 11, MUNICIPIUL PAȘCANI, JUDEȚUL IAȘI Axa prioritară: 10. Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții: 10.1 Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare Obiectiv Specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, Apel dedicat învățământului antepreșcolar și preșcolar Apel de proiecte nr. POR/!)/2017/10/10.1a/7 regiuni – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

2 Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 68 din 20.04.2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții: ”Creșterea eficienței energetice – Grădinița nr. 2, Creșa nr. 1”, strada Sportului nr. 11, municipiul Pașcani, județul Iașimodificată și completată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 143 din 08.08.2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Potrivit celor de la primărie, lucrările vor fi finanțate prin fonduri europene, POR 2014 – 2020. Pentru continuarea procesului de atragere de fonduri, este necesar aprobarea de către Consiliu Local a documentației solicitate de autoritatea intermediară ADR Nord Est.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănenii pot depune cereri pentru ajutor financiar în vederea achiziționării unei centrale termice

Veste bună pentru cei care nu au reușit să-și achiziționeze o centrală termică. Primăria Pașcani ...