Acasă » REGIONAL » Moldova » Ședință extraordinară pentru Parc Industrial, Aqua Park și alte proiecte importante la Pașcani

Ședință extraordinară pentru Parc Industrial, Aqua Park și alte proiecte importante la Pașcani

Aleșii locali din opoziție, PSD și PMP, au convocat Consiliul Local Municipal în ședință extraordinară. Aceasta ar urma să aibă loc vinerea viitoare, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi sunt patru proiecte de hotărâre. Primul proiect face referire la aprobarea înființării unui studiu de fezabilitate (S.F.) în vederea reabilitării și înființării unei zone de agrement în municipiul Pașcani, denumită „Zonă de agrement Lac Peștișorul”. Cel de-al doilea proiect vizează înființarea la nivel local a unui centru de dializă.

Ultimile două proiecte ce se vor găsi pe agenda de lucru a consilierilor sunt: aprobarea finanțării unui S.F. pentru identificarea unei zone cu destinație Parc Industrial și aprobarea finanțării unui S.F. pentru construirea unui Aqua Park la Pașcani. Toate cele patru proiecte sunt inițiate de consilierul local PMP, Sorin Olariu și susținute de către consilierii PSD. Rămâne de văzut dacă cei de la PNL și Pro România vor fi de acord cu ele.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pașaportul Covid -19 pentru zborul cu avionul. Cum arată documentul

Companiile aeriene își doresc ca, din luna martie 2021, zborul cu avionul să fie posibil ...