Acasă » Administratie » Sensul giratoriu din fața magazinului JYSC, în analiza Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pașcani
pmp

Sensul giratoriu din fața magazinului JYSC, în analiza Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pașcani

Membrii Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației din cadrul Primăriei Pașcani se întrunesc în ședință vineri, începând cu ora 10.00. Convocarea a fost făcută de către viceprimarul Cristian Rățoi iar pe ordinea de zi sunt trecute 3 subiecte de analiză plus capitolul diverse.

Primul subiect ce va fi abordat este cel cu privire la închiderea sensului de mers de la magazinul Profi din zona Deal până la Oficiul Poștal. Perioada vizată este 31.05 ora 12.00 și până la data de 01.05 ora 22.00 cu ocazia Zilei Copilului. În acest sens se vor organiza diferite activități dedicate micuților.

Cel de-al doilea punct face referire la amplasarea dispozitivelor de reducere a vitezei autovehiculelor. Este vorba despre acele limitatoare de viteze de la nivelul trecerilor de pietoni care sunt montate anual. Ultimul punct ce urmează a fi analizat de către membrii comisiei este amenajarea sensului giratoriu situat la intersecția străzii Grădiniței cu strada Calea Romanului precum și a amenajărilor rutiere și semnalizărilor rutiere din zona acestuia în condițiile documentației investiției depuse de către arhitectul societății DEDEMAN.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...