Acasă » REGIONAL » Moldova » Sistemul educațional modern în comuna Mircești. Primar: „este important să investim în educație” | VIDEO
pmp

Sistemul educațional modern în comuna Mircești. Primar: „este important să investim în educație” | VIDEO

Școală și grădiniță modernă în comuna Mircești. Primarul comunei Leon Bălteanu a finalizat cele două proiecte cu privire la reabilitarea și modernizarea școlii din satul Iugani cât și a grădiniței din apropiere. Potrivit acestuia, educația este o prioritate pentru el și viitorul comunei depinde de acest sistem pentru copii comunei.

Comuna Mircești se poate mândri cu două proiecte reușite în domeniul educației – reabilitarea și modernizarea școlii cât și a grădiniței din satul Iugani.

Prin implementarea acestor proiecte s-a asigurat un mediu propice pentru desfășurarea procesului educativ prin amenajarea sălilor de clasă conform standardelor actuale.

„Este important să investim în educație. Mă dedic și m-am dedicat în toți acești ani în totalitate pentru educația acestei comunități și investesc în educația copiilor în: școli, grădinițe și tot ce înseamnă educație”, a conchis acesta.

Școală sat Iugani:

Grădiniță sat Iugani:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...