Acasă » EVENIMENT » Șoferi cu alcoolemie, surprinși de polițiști prin Iași

Șoferi cu alcoolemie, surprinși de polițiști prin Iași

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care circula în municipiul Iași, fără a avea luminile de întâlnire pornite.
Conform celor de la IPJ Iași, întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care circula în municipiul Iași. Și acesta emana halenă alcoolică. Astfel a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ANAF pregătește o aplicație pentru românii care nu îşi declară veniturile

ANAF le vinde la preț aproape de pomană, îți iei mașină de la 2.200 de lei. Audi, BMW, Skoda sau Dacia, toate sunt scoase la vânzare de Fisc

Într-o perioadă când piața auto este mai volatilă ca niciodată, ANAF oferă o oportunitate unică ...