Acasă » REGIONAL » Harlau » Șoferi trași pe dreapta de polițiștii rutieri din Hârlău
nomad

Șoferi trași pe dreapta de polițiștii rutieri din Hârlău

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârlău, împreună cu polițiștii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 32 de persoane, au fost controlate 23 de vehicule și au fost verificate 6 unități comerciale. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 4.055 de lei, dintre care 7 conform O.U.G. 195/2002 și 6 conform Legiinr. 61/1991.

Cu această ocazie, un bărbat, de 49 ani, din comuna Scobinţi, a fost sancționat contravenţional, cu amendă în cuantum de 400 de lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal în loc public. Un alt bărbat, de 33 de ani, din județul Brașov, a fost depistat conducând un autoturism, în orașul Hârlău, cu viteza de 88 km/h, control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. nr. 195/2002.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Adolescent din Sirețel surprins la volanul unei mașini deși nu avea permis

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au oprit, pentru control, pe ...